7/10/13

Οι Χορηγοί μας

   Ο όρος  χορηγός δημιουργήθηκε στην αρχαία Αθήνα, καθώς πλούσιοι πολίτες αναλάμβαναν με δικά τους έξοδα να καταρτίσουν το χορό ενός δράματος, για τις παραστάσεις που γίνονταν προς τιμήν του Διονύσου. Σήμερα η ίδια δραστηριότητα εξακολουθεί να υπάρχει, καθώς οι σύγχρονοι χορηγοί αναλαμβάνουν κάποιο έργο, χωρίς να περιμένουν τίποτε άλλο πέρα ίσως από την αναγνώριση του κοινωνικού προφίλ της επιχείρησής τους. 

Στη δική μας περίπτωση τώρα, το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ιωαννιτών Σκακιστών, με την έναρξη των μαθημάτων στη νέα μας διεύθυνση, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους παρακάτω φορείς-επιχειρηματίες, οι οποίοι για πολλά χρόνια τώρα μας υποστηρίζουν:

Α. την Περιφέρεια Ηπείρου, όπου, όσες φορές έχουμε αποτανθεί, πάντα μας έχουν προσφέρει την αμέριστη υποστήριξη τους. 

Β. την εταιρεία "ΒΕΝΤΖΗΣ Α.Ε. ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ" για τη συνεχή και πολυετή στήριξη που μας παρέχει. 

Γ. την εταιρεία "Portfin" Ε. Μαγκλάρας κ΄ υιοί (οι οποίοι ήδη μας έχουν βοηθήσει στην ενεργειακή αναβάθμιση της προηγούμενης αίθουσας και ελπίζουμε να συμβεί το ίδιο και αυτή τη φορά. Μπορείτε να δείτε άλλωστε στην ιστοσελίδα της εταιρείας την πλούσια κοινωνική δράση των συγκεκριμένων ανθρώπων.) 

Δ. την εταιρεία "Επιπλοδημιουργίες" του κ. Μπέλου Γεωργίου και 

Ε. την εταιρεία "Χρωμοεπιλογή" του κ. Καρρά Πολυβίου. 

   Οπωσδήποτε η αναφορά αυτή είναι μερική, καθώς πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι-εταιρείες, με τις δυνατότητες που έχει ο καθένας, όλοι έχουν συνεισφέρει με το δικό τους τρόπο. Για το λόγο αυτό, αισθανόμαστε την υποχρέωση να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας. Ελπίζουμε με την ευκαιρία και των επίσημων εγκαινίων να συναντηθούμε με όλους εσάς, που για χρόνια έχετε στηρίξει το σκάκι σε αυτή την πόλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Add