11/2/09

Δελτίο Τύπου

ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ Δ.ΕΛΛΑΔΟΣ 2009

Δελτίο Τύπου

Με τη συμμετοχή -ρεκόρ- 236 μαθητών-τριών στο Ατομικό Πρωτάθλημα την Κυριακή 8/2 ολοκληρώθηκαν οι Σχολικοί Αγώνες Σκάκι Δ. Ελλάδος 2009 που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων. Είχε προηγηθεί το Ομαδικό τουρνουά το Σάββατο 7/2 με 190 συμμετοχές και όπως φαίνεται το σκάκι προσελκύει όλο και περισσότερους μικρούς φίλους στο μαγικό του κόσμο.
Η διοργάνωση έγινε με μεγάλη επιτυχία στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο, στο “STADIUM” και έλαβαν μέρος παιδιά από τα Ιωάννινα και άλλες πόλεις της ΒΔ Ελλάδος. Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά και διπλώματα και κατά τη διάρκεια των αγώνων η «Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε» προσέφερε σοκολατούχα γάλατα. Μοιράστηκαν επίσης γλυκά που προσέφερε το Ζαχαροπλαστείο «ΔΙΕΘΝΕΣ» και μία Ανιματέρ -Σκακιστική Βασίλισσα- μοίραζε καραμέλες στους μικρότερους επίδοξους σκακιστές. Ακόμα, το “STADIUM” κλήρωσε κουπόνια με δωρεάν παιχνίδια μπόουλινγκ και όσοι στάθηκαν τυχεροί δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη μετά το τέλος του τουρνουά. Παιδίατρος των Αγώνων ήταν ο κ. Πρέντζας Κωσταντίνος.
Αναλυτικά αποτελέσματα και προκριθέντες για το Πανελλήνιο Σχολικό 2009 έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου www.sylioaska@blogspot.com.
Ευχαριστούμε τους βασικούς υποστηρικτές της διοργάνωσης ΔΩΔΩΝΗ Γαλακτοβιομηχανία Α.Ε, ΒΕΝΤΖΗΣ Δομικά Υλικά Α.Ε και BOTSIΟS Επιχειρήσεις Α.Ε. Ευχαριστούμε επίσης για την υποστήριξή τους το βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ Ιωαννίνων, το Φροντιστήριο ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ Δ. Γρατσανίτης, την PAPPAS PETROL A.E, το Φροντιστήριο THE LORAS ENGLISH ACADEMY, τα Super Market ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, το Ξενοδοχείο ALEXIOS και την IMPEL - innovative management.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Add