3/3/14

Συλλογική δράση

Πριν μερικά χρόνια η ομάδα μας είχε πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στην πόλη της Φλώρινας, όπου είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε μερικές φιλικές παρτίδες με παίκτες από τον εκεί Σύλλογο, να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα την πόλη της Φλώρινας και φυσικά να διασκεδάσουμε και να συσφίξουμε τις σχέσεις και μεταξύ των μελών του συλλόγου, καθώς η εκδρομή ήταν ανοικτή για συνοδούς, παιδιά και φίλους που ήθελαν να ακολουθήσουν την αποστολή. 

Τις προηγούμενες ημέρες με την ευκαιρία του τριημέρου μία ομάδα παικτών, παιδιών και των συνοδών τους ανταπέδωσε τη δική μας επίσκεψη και έτσι το διήμερο 28/2 και 1/3/2014 οργανώθηκε ένα μίνι ματς με μικρούς κυρίως σκακιστές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να "μετρήσουν" τις δυνάμεις τους απέναντι σε καινούργιους αντιπάλους.
Ακολουθούν ορισμένες φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα των αγώνων, αφού τη δεύτερη, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν στάθηκε δυνατό να παρευρεθώ.

Οι δύο πρόεδροι, κύριοι Αντωνιάδης (Φλώρινα) και Συγκούνας (Ιωάννινα), χάρη στην καλή σχέση των οποίων
και τη διάθεσή τους, πραγματοποιήθηκαν οι δύο εκδρομές. 
Οι δύο προπονητές, κύριοι Γυμνόπουλος και Καίσαρης δίνουν τις τελευταίες συμβουλές πριν την έναρξη των αγώνων.

Η Ελένη Ήλκου, η οποία δραστηριοποιείται ήδη σε συνεργασία με τον Άγγελο Καίσαρη για την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων του Συλλόγου.

Οι αγώνες σε εξέλιξη με αθλητές κάθε ηλικίας. 
Και το γυναικείο τμήμα!

Ο νεαρός Βαλεντίνος Θεοδώρου αντιμετωπίζει ένα ισχυρό αντίπαλο από την Φλώρινα. 
Ευελπιστούμε στο άμεσο μέλλον να καταστεί δυνατή και μία δική μας εκδρομή προς τη Θεσσαλονίκη, ώστε να υπάρξει μία συνέχεια σε αυτές τις ουσιαστικές δράσεις της ομάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Add