22/6/14

"Κάτι κινείται στη γωνία!"

Με αυτή τη φράση υποδέχτηκαν οι γονείς τη χτεσινή 1η ημέρα της συνάντησης της ομάδας μας με την αντίστοιχη ομάδα από την πόλη της Καρδίτσας. Ήταν δηλ. μία ευκαιρία να παίξουν κυρίως τα νέα παιδιά από τις δύο πόλεις, να γνωριστούν μεταξύ τους κι εμείς να δούμε παλιούς φίλους, να μαζευτούμε στον όμορφο χώρο μας. 

Από την 1η ημέρα αυτής της συνάντησης δείτε ορισμένες φωτογραφίες των πρωταγωνιστών. Θα ακολουθήσει και δεύτερη ανάρτηση, αυτή τη φορά από τον κ. Τεπελένη, ο οποίος επίσης κατέγραψε πολλές στιγμές!  


Οι μικροί της ομάδας μας "δίνουν όρκο" με τον αρχηγό κ. Αλέξανδρο Μπενάτση! 

Αντίστοιχα ο κ. Μαρκαντώνης δίνει τις τελευταίες οδηγίες στους νεαρούς παίκτες από την ομάδα της Καρδίτσας. 

Ο πρόεδρος κ. Συγκούνας Κων/νος κηρύσσει την έναρξη των αγώνων. 

Μία άποψη της αίθουσας με τους αγώνες rapid να έχουν αρχίσει. 

Κάποιοι προτίμησαν τη δροσιά του αύλειου χώρου! Στη φωτογραφία ο Γ. Βόβας αντιμετωπίζει δύο παίκτες της ομάδας μας. 

Φυσικά δεν έλειψαν και τα blitz! O  Δημήτρης ο Μαυρουδής άλλωστε είναι γνωστό ότι είναι σπουδαίος σε αυτό τον τύπο παιχνιδιού. Χαρήκαμε όλοι πολύ που τον ξαναείδαμε μετά από καιρό στην πόλη μας. 

Επανεμφάνιση έκανε και ο Άλκης ο Συγκούνας - εδώ με το Νικόλα Τεπελένη- ο οποίος μόλις τελείωσε με τις εξετάσεις της Γ΄ λυκείου και ελπίζουμε να ξαναρχίσει να παίζει. 

Όπως και να έχει, συγχαρητήρια σε αυτούς που ασχολήθηκαν με την όμορφη αυτή διοργάνωση και ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε κι εμείς με τη σειρά μας την πόλη της Καρδίτσας στο άμεσο μέλλον! 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Add