22/12/15

Παίζουμε σκάκι για την κιβωτό: update

Ο Αριστοτέλης μάλλον πρέπει να θεωρείται ο πατέρας της ιδέας του "crowdsourcing", της συνεισφοράς δηλ. πολλών, ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα· ωστόσο οι άνθρωποι που ασχολούνται με συλλόγους το γνωρίζουν καλά, αφού, για να επιτύχει μία διοργάνωση, χρειάζεται όντως η προσπάθεια πολλών. Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε κατ' αρχάς τον κ. Τζαχρήστα Κων/νο και τη Δ. Ηγουμενίδου, που βοήθησαν ουσιαστικά στην διοργάνωση· την Ευγενία Πατσέλη για την αρχική ιδέα και την προσπάθειά της όλο αυτό το διάστημα, αλλά και όλους τους υπόλοιπους που συνεισέφεραν για τα παιδιά της Κιβωτού στο μέτρο που ο καθένας μπορούσε. Φυσικά ευχαριστούμε και εκείνους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και βοήθησαν στο σκοπό που είχε τεθεί.  Ακολουθούν ορισμένες φωτογραφίες από την εκδήλωση: 


Ο Νικόλας Τεπελένης επί τῷ ἔργῳ! Σε ένα σύνολο 40 περίπου παιδιών παραχώρησε μία ισοπαλία, στην Μιράντα Γιούτσου. Ίσως το κόκκινο σκουφάκι (ψάξτε την προηγούμενη φωτογραφία) να τη βοήθησε, ώστε να μείνει συγκεντρωμένη!

Η εκδήλωση περιελάμβανε και ελεύθερο παιχνίδι, κυρίως για τους μεγάλους, αλλά και για τα παιδιά που περίμεναν να συμμετάσχουν στο σιμουλτανέ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Add