3/4/17

Εκεί εκεί στην Α Εθνική!!!

Μια πολύ σπουδαία διάκριση πέτυχε ο Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών στις 2/4/2017, καθώς στέφθηκε Πρωταθλητής Δυτικής Ελλάδος 2017. Η νίκη αυτή εξασφαλίζει στον Σκακιστικό Σύλλογο της πόλης μας την άνοδο στην Πρώτη Εθνική Κατηγορία, που θα διεξαχθεί στην Πάτρα 3 έως 8 Ιουλίου.
Πρέπει να πούμε ότι δόθηκε μια σπουδαία μάχη με της δις πρωταθλήτρια της κατηγορίας Κέρκυρα, όμως η αταλάντευτη θέληση, πίστη, αφοσίωση στην ομάδα και στο όνειρο της ανόδου έδωσαν τη μεγάλη νίκη στην ομάδα μας. Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, βάζοντας το «εμείς» πάνω από το «εγώ», μαχόμενοι ο ένας για τον άλλο και πάνω απ’ όλα για την ομάδα. Και είμαστε περήφανοι που μέσω του σκακιού διδάσκουμε τέτοιες αξίες και ιδανικά στα παιδιά μας.

Με την ομάδα αγωνίστηκαν οι Νίκος Τεπελένης, Γιάννης Παπαγεωργίου, Γιώργος Ζιοβίρης, Αλέξανδρος Γεωργιάδης, Αλέξανδρος Μπενάτσης, Μιχαήλ Παππάς, Ευγενία Πατσέλη, Βάσω Παπαγεωργίου, Μιράντα Γιούτσου, Άλκηστη Γιαννοπούλου, Αλέξανδρος Μπέμπης, Γιώργος Τζαχρήστας, Βαγγέλης Κωστούλας, Βασίλης Γιούτσος. Αρχηγός της αποστολής ήταν ο Αλέξανδρος Μπενάτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Add